DAVID Uploader
Počet príspevkov : 1413 Age : 30 Planeta pôvodu : Coruscant Varovania : Stránka Sily : aj aj Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Prihlaska pre generalla kid kota 03 Pi február 06, 2009 7:13 pm | |
| meno:kid kota 03
pohlavie:muz
vek:25
rasa:zabrak
planeta:NABOOO
specializacia:JEDI
styl boja:na blisko
titul:generall
zbran:rdva mece-kristal zeleny
zalozna zbran:dual blaster
schopnosti:odhodenie
inventar:ma biely habit s kapucou a zalozny mec ktory patril priatelovi(cierny kristal)
galakticke obdobie:stara republika,clone wars | |
|
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Prihlaska pre generalla kid kota 03 Pi február 06, 2009 7:18 pm | |
| Ku tomu galactickemu obdobiu, nemyslim si ze mozes ist do dvoch, kedze stara republika, a clone wars su tu ako 2 samostatne obdobia. | |
|
DAVID Uploader
Počet príspevkov : 1413 Age : 30 Planeta pôvodu : Coruscant Varovania : Stránka Sily : aj aj Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Prihlaska pre generalla kid kota 03 Pi február 06, 2009 7:24 pm | |
| sak bola stara republika a presla do clone wars myslel som tak ze som v ep. II a III | |
|
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Prihlaska pre generalla kid kota 03 So február 07, 2009 2:23 pm | |
| vyber si jedno
a daj tam prosim strucny zivotopis | |
|
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Prihlaska pre generalla kid kota 03 So február 07, 2009 7:15 pm | |
| meno:kid kota 03
pohlavie:muz
vek:25
rasa:zabrak
planeta:NABOOO
specializacia:JEDI
styl boja:na blisko
titul:generall
zivotopis:narodil sa na nabooo jednej senatorke a ochrankarovi kralovnej ako 6 rocni presiel k vicnivu JEDI
zbran:rdva mece-kristal zeleny
zalozna zbran:dual blaster
schopnosti:odhodenie
inventar:ma biely habit s kapucou a zalozny mec ktory patril priatelovi(cierny kristal)
galakticke obdobie:clone wars, | |
|
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Prihlaska pre generalla kid kota 03 Ne február 08, 2009 12:00 pm | |
| ok mysia uz sa robi len mi blbne ten internet takze mi to nejde tak to chvilu potrva | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Prihlaska pre generalla kid kota 03 | |
| |
|