| Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
DAVID Uploader
Počet príspevkov : 1413 Age : 30 Planeta pôvodu : Coruscant Varovania : Stránka Sily : aj aj Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Po marec 16, 2009 8:23 pm | |
| vedel ze musi byt v strehu tak opatrne ju nasledoval | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná St marec 18, 2009 9:03 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:20 hod
Zabračka ťa zaviedla do temnej miestnosti a zatvorila dvere. Potom sa rozblikalo malá svetielko na strope a ty si uvidel strašný pohľad. Všade okolo teba bola krv. Zabračka sa usmiala a podala ti pohár s nápojom.
Medzi tým sa majster Hui-Ken dohadoval s tučným Twi´lečanom - čo neviedlo k úspechu. Preto sa majster uchýlil aj k omamujúcim trikom. Lenže to Tučka ešte viac vydúrilo.
Naposledy upravil Hard Tomy dňa Pi marec 27, 2009 4:45 pm, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
DAVID Uploader
Počet príspevkov : 1413 Age : 30 Planeta pôvodu : Coruscant Varovania : Stránka Sily : aj aj Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Pi marec 20, 2009 7:54 pm | |
| razne som konal otvoril svetelny mec a povedal: ale,ale,ale takto to je chceli ste ma otravit.Hovorte co chcete! | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Pi marec 27, 2009 4:47 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:21 hod
Prepáčte ale ja za nič nemôžem, čo také zlé som urobila?? Povedala zabračka so strachom. | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná So marec 28, 2009 2:20 pm | |
| nehrajte sa tu na neviniatko co to ma vsetko znamenat co ta krv vsade opytal sa razne | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná So marec 28, 2009 5:16 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:22 hod
Ale čo vám na tej krvi vadí, však to je normálne že po zabíjačke je v kuchini krv! Povedala zabračka. Vy ste snáď nikdy neboli na zabíjačke??!! | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Ne marec 29, 2009 11:59 am | |
| nerobte tu zo mna idiota a bez vahania jej odsekol hlavu lebo vedel ze je to past | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Ne marec 29, 2009 2:31 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:23 hod
Vtom sa ozval spoza zatvorených dverí hurónsky smiech. Hahahaha on to naozaj urobil haha.......... | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Pi apríl 10, 2009 9:41 pm | |
| co?co sa tu deje kdo ste!! | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Pi apríl 24, 2009 9:55 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:24 hod
Hlas si odkašlal. Nie je dôležité kto som, ale čo bude s tebou. Povedal hlas a začal sa znovu smiať. | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Ut apríl 28, 2009 8:33 pm | |
| okamzite som bol vstreho a vybral svoj svetelny mec.hned ma napadlo co je s mojim byvalim majstromkdo ste mna tak laho nedostanete | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Ne máj 17, 2009 1:36 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:25 hod
To si len myslíš!! Povedal.
Zrazu si započul cvaknutie a zo stien sa začal valiť kúdel dymu, ktorí ťa mal uspať. | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná St máj 27, 2009 7:45 pm | |
| zhlboka som sa nadichol a zacpal dych a snazil sa okamzite sa stoho dostat myslel som pri tom na svojho majstra co snim asi je | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná So júl 11, 2009 10:02 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:28 hod
Asi po troch minútach...
Už spí? Ozval sa iný hlas. Určite! Odpovedal druhý. Dobre, tak otvor. Dodal.
So škripotom sa otvorili dvere a dnu vbehli dvaja do oranžova oblečený vojaci s helmami na hlave. | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná St júl 15, 2009 1:20 pm | |
| ked som pocul ze sa otvaraju a kumne idu dvaja vojaci pockal som kim pridu kumne a potom.................okamzite som tasil mec a obidvoch zabil a vzmiku utiekol z miestnosi a najst rychle majstra(mrtveho som hral) | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Pi august 07, 2009 10:17 am | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:30 hod
Bežal si po chodbe: naľavo záhrady, napravo katakomby. -Je iba jedna cesta- | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Pi august 07, 2009 11:14 am | |
| rozhodol som sa ist do katabomb vedel som alebo aspon myslel som ze tu na mna bude cihat niaka past ale snazim sa byt opatrni musim najst maistra a citim ze je tu ..... | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Ut august 11, 2009 11:11 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:35 hod
Ako si postupne schádzal nižšie a nižšie točitým schodiskom, plamienky faklí sa ti mihotali pred očami. Čím nižšie si išiel tým ti bolo chladnejšie a vlhkosť vzduchu nekontroloveteľne rástla. Zrazu si narazil na dve chodby jedna vpravo jedna vľavo no mohol si pokračovať a nižšie po shodoch... No vtom si započul známy hlas: Kid, nájdeš ma, Sila ťa povedie, spoliehaj sa na svoje inštinkty vedené Silou, Sila stojí pri tebe cítiš to však? No nebolo to tak ako si si myslel, boli to len slová v tvojej mysli, len slová privedené poslom s úplne iných úst. Slová to boli tvojho Majstra, no nebol to on, kto ti ich povedal - bola to Sila, len Sila dokáže čosi takéto, len sila môže preniesť myšlienky niekoho na kilometre ďaleko. No nemal si čas nad tým premýšľať, musel si odpovedať... | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná St august 12, 2009 1:01 am | |
| citimv tom som sa plne sustredil vo svoju silu a snazil sa zo vstkych sil najst majstra | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Po október 19, 2009 6:29 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:40 hod
Išiel si stále nižšie a nižšie. Keď zrazu, cítil si to, ten závan jasnej energie ako vlažný vetrík na jar ťa udrel do tváre. Tu je to, konečne si to našiel. Rozbehol si sa chodbou a tu zrazu: Tvoj majster sedel pripútaný na akomsi kresle a okolo neho stáli strážni. Čoskoro vojaci obkolesili aj teba. A je to tu. Sám na nich nemáš. Musíš niečo vymyslieť.
Jeden z nich ťa strčil do ramena zo slovami: Klaknúť. Natiahol ruku: Odovzdaj mi svoj svetelný meč. | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná So november 14, 2009 2:58 pm | |
| povedal som si:NIKDY,MAJSTRE POMOZEM VAM!!!!!pouzil som silu a vsedkych odhodil a bolo to tu BOJ | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Ut december 22, 2009 9:17 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada, 19:41 hod
Strážni vojaci odleteli kričiac a zúfalo sa metajúc vo vzduchu. Zrazu do miestnosti pribehli ďalší a začali na teba páliť salvu zo svojich blasterov. | |
|
| |
DAVID Uploader
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Ne január 17, 2010 2:19 pm | |
| branil som sa ako sa len dalo...............musel som co najskor oslobodit MAJSTRA aby mi pomohol.......... | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná Ne január 17, 2010 2:37 pm | |
| Hlavné mesto planéty Nar Shaada
Kid, je ich priveľa, mal by si sa vzdať. Zakričal na teba majster. Do sálu vbiehali ďalší a ďalší, a nepretržite po tebe pálili zo svojich blasterov. Zrazu sa tvoj biely habit začal horieť. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná | |
| |
|
| |
| Misia pre Kid Kota 03, Sila je nebezpečná | |
|