| Čo vám nie je jasné | |
|
+11Moff Tarkin Norman03 cubaka Baka zupanic paddy wasabi lucius Stalker Peter Hard Tomy 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Št november 05, 2009 5:18 pm | |
| Tak mi napadlo ze ake su vlastne v SW platy? kolko by mohol taky Kancelar alebo napr. nejkay pilot zarabat? | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Št november 05, 2009 5:42 pm | |
| Tak neviem ci dostaneme zohnat zo SW vyplatnu listinu . Toto sa zrejme neda urcit lebo ked si zoberies kolko zamestnani je na svete a su rozne platene, tak to iste musi plati aj v SW. Tazko povedat kolko ludia zarabali, pretoze len u lodí (nie vsetkych) mas co stoji kreditov. | |
|
| |
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Št november 05, 2009 6:17 pm | |
| Mňa by skôr zaujímal konverzný kurz, lebo by som rád vedel koľko je napr.: 30000 kreditov | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Št november 05, 2009 10:35 pm | |
| | |
|
| |
wasabi Wanderer
Počet príspevkov : 2 Varovania : Registration date : 25.12.2009
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Pi december 25, 2009 6:59 pm | |
| Som v tejto problematike uplne novy a rad by som si nechal poradit pretoze mi to nejak nie je jasne ...v akom poradi sledovat tych 6 epizod aby mi to nejak nasledovalo...su sice oznacene 1-6 ale tocene to bolo v inych rokoch a rad by som si to pozrel tak aby som porozumel o co ide. | |
|
| |
Stalker Council Member
Počet príspevkov : 264 Age : 54 Planeta pôvodu : Corellia Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda I Registration date : 10.03.2009
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Pi december 25, 2009 8:13 pm | |
| - wasabi napísal:
- Som v tejto problematike uplne novy a rad by som si nechal poradit pretoze mi to nejak nie je jasne ...v akom poradi sledovat tych 6 epizod aby mi to nejak nasledovalo...su sice oznacene 1-6 ale tocene to bolo v inych rokoch a rad by som si to pozrel tak aby som porozumel o co ide.
Aby si tomu porozumel mal by si to pozerat v poradi 1-6. Dava to zmysel, nie? Co by ta mohlo rusit je fakt, ze povodne epizody su tie posledne tri. | |
|
| |
wasabi Wanderer
Počet príspevkov : 2 Varovania : Registration date : 25.12.2009
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Pi december 25, 2009 10:37 pm | |
| Nj dava to zmysel len som si nebol isty vacsinou zacinam pozerat od najstarsieho vydania a dej sa odvija postupne k najnovsej casti kde to vacsinou vyvrcholi ale je pravdou ze v poslednej dobe sa filmy tocia tak ze v najnovsej casti sa vracaju na zaciatok kde sa vsetky zahady objasnuju. Dik | |
|
| |
paddy Wanderer
Počet príspevkov : 2 Varovania : Registration date : 31.12.2009
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Št december 31, 2009 2:46 am | |
| tiez si chcem teraz prvykrat pozret komplet sw a riesim poradie ci 4-6 a 1-3 alebo 1-6, poradie natacania trilogii vs chronologia ... no uvidim este
ale este by ma zaujimalo, ktore epizody boli nadabovane do SK alebo CZ, ja viem akurat o ep3 ze bola dabovana do SK aj CZ, ktore epizody boli este nadabovane ? | |
|
| |
Stalker Council Member
Počet príspevkov : 264 Age : 54 Planeta pôvodu : Corellia Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda I Registration date : 10.03.2009
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Pi január 01, 2010 12:01 am | |
| Je uplne jedno ci si pozries najprv nove epizody a potom stare, alebo naopak. Ak si chces vychutnat nove filmove techniky, tak nove epizody by som si nechal nakoniec, 30 rokov je priepastny rozdiel v urovni spracovania. Ja som videl SK dabovane vsetky epizody, problem moze nastat ak mas na mysli filmy na DVD. Vydani je viac, niektore zial obsahuju iba titulky. To zistis na ktoromkolvek portali ponukajucom DVD. | |
|
| |
paddy Wanderer
Počet príspevkov : 2 Varovania : Registration date : 31.12.2009
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Po január 04, 2010 12:09 pm | |
| poradte ak viete kde zohnat DVD s CZ alebo SK dabingom, zatial som vygooglil vzdy len s povodnym znenim a to uz mam. mne nevadi ten povodny dabing, ale kvoli synovi, lebo mu musim citat titulky a ktory dabing je lepsie spracovany - CZ alebo SK ? | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Po január 04, 2010 1:58 pm | |
| kde by sa dalo kupit to neviem, ale stiahnut sa da vselikde: skus toto: http://warez.lapaj.net/viewtopic.php?f=18&t=18270&start=0&st=0&sk=t&sd=atak spracovany dabing je podla mna tak narovnako dobre - ale ked uz tak radsej slovensky , sice star wars so slovenskym dabingom som nevidel uz ani nepamatam ( s vynimkou ep. III ), takze slovensky dabing sa ovela tazsie zhana ako cesky | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Po január 04, 2010 2:12 pm | |
| No hovori sa, ze cesky dabing je o nieco lepsi, neviem co je na tom pravdy. Ale kupit je to zbytocne ked sa to da stiahnut a Hard Tomy ti ktomu uz aj dal link. | |
|
| |
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Po január 04, 2010 8:32 pm | |
| S tým linkom je jediné štastie že sa na tento systém fóra už admin vykašlal, keďže za už 2.warez by to asi nedopadlo dobre. | |
|
| |
Stalker Council Member
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Ut január 05, 2010 1:40 am | |
| DVD ktore vysli maju cesky dabing + SK titulky, ine som nevidel (ak nepocitam tie bez ceskeho dabingu). Holt, kto si nenahral z TV nema... | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Ut január 05, 2010 3:05 pm | |
| - lucius napísal:
- S tým linkom je jediné štastie že sa na tento systém fóra už admin vykašlal, keďže za už 2.warez by to asi nedopadlo dobre.
Radsej to potom dopln do pravidiel, pretoze ani ja som o tom dokonca nevedel. | |
|
| |
lucius Admin fóra
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Ut január 05, 2010 8:09 pm | |
| Dobre, ale však že warez je zakázaný je všeobecne známa informácia. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Ut január 05, 2010 10:44 pm | |
| to je ale musime si predsa pomahat - sak ked to bude mat stiahnute tak sa to vymaze... | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné St január 06, 2010 12:09 am | |
| Luciusi, ja viem, ze je to zakazane, ale existuju stranky, na ktorych ide o presny opak. Takze len pre istotu. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné St január 06, 2010 4:31 pm | |
| to je teraz jedno...
dolezite ze sme sa dostali k OT!! | |
|
| |
zupanic Adept
Počet príspevkov : 74 Age : 32 Planeta pôvodu : Alderaan Varovania : Stránka Sily : Svetla Epizóda : Epizóda V Registration date : 17.03.2010
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Pi apríl 16, 2010 11:42 pm | |
| no dobre teraz odveci poviem
mne nieje jasna jedna vec..este som sa nestretla s tym, ze by to niekto pochopil
Ked Luke ma ten vycvik u Yodu..a vchadza do tej jaskyne...kde je tam figurina Vadera:D Luke si dava dole opasok so zbranami, a Yoda mu povie, ze zbrane nebudu potrebne... a Luke si ten opasok zas nasadi....
takze..prosim o vysvetlenie...dufam ze to tu nieje:D:D | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné So apríl 17, 2010 11:36 am | |
| Mozno si zachytila ten Lukov nedovercivy pohlad, ktory mi pripadal ako keby Luke si aj tak pre istotu zobral zbrane, pretoze vtedy este nebol az tak vycviceny v pouzivani sily a veril, teda aspon podla mna v to, ze keby sa nieco pokazilo, tak stale ma pri sebe urcitu ochranu. Da sa to prirovnat k obycajnej ludskej vlastnosti, ze radsej pojdeme do riskantnej oblasti aspon s nejakou zbranou ako bez nej. | |
|
| |
zupanic Adept
Počet príspevkov : 74 Age : 32 Planeta pôvodu : Alderaan Varovania : Stránka Sily : Svetla Epizóda : Epizóda V Registration date : 17.03.2010
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Ne apríl 18, 2010 12:26 am | |
| ale on si ich najprv skladal dole..az ked mu povedal ze ich nebude potrebovat nasadil si to:D neviem..je to divne:D | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Ne apríl 18, 2010 12:06 pm | |
| Neviem, asi nejaky skrat ci co. Ale ne, vazne, uz som si to presne nepamatal, ale kedze to mam rovno v pc , tak som si hodil tu scenu a vsimol, ze tam pokial som dobre videl mal on tie zbrane polozene a az ked mu Yoda povedal, ze tam musi ist tak si ich zobral no Yoda mu hned na to povedal, ze ich nepotrebuje, ale on si ich aj tak zobral. V podstate to zapada do seba. Co sa ti zda na tom divne? Pretoze ked mu to Yoda hovoril, tak ich mal uz na sebe. | |
|
| |
Stalker Council Member
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Ne apríl 18, 2010 12:28 pm | |
| Je to tak, ked si tu scenu pozries, tak v momente, ked Yoda povie "dnesni lekce je u konce, uz dost bylo otazek" Luke nema na sebe ani opasok ani vrchnu cast kombinezy a zacne sa obliekat. Na to miesto ho Yoda asi nezaviedol nahodou. Luke sa otoci k jaskyni a povie "citim chlad a smrt", naco Yoda odveti "v te jeskyni ma Sila svou temnou stranu, je to doupe zla, tam musis vejit", v tomto momente ma Luke pas v ruke a uz si ho ide nasadit. Nevidel by som za tym ziadny zvlastny vyznam, opasok proste patri k uniforme... | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné Pi apríl 23, 2010 6:36 pm | |
| Ide hlavne o to, ze Luke je po "svojom otcovi" - to znamena nedovercivy. A pokial ide o toho Vadera, tak ten sa odohrával len v jeho predstavach - nebol to ziaden robot, to len temna stranka ovplyvnila jeho mysel, ked vosiel do tej jaskyne. A keby bol dostatocne zdatny v Sile, ako si to Yoda aj myslel tak by zbran pouzit nemusel, lebo by tu temnu stranu potlacil vlastnou volou...
...aspon tak som to videl ja | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Čo vám nie je jasné | |
| |
|
| |
| Čo vám nie je jasné | |
|