| Strategická hra | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Strategická hra St január 06, 2010 6:48 pm | |
| | |
|
| |
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Strategická hra St január 06, 2010 8:25 pm | |
| Hru viacerých hráčov si možeš zariadiť aj v normálnej hre. Podľa mňa ju nik nehrá práve preto že je to stratégia. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Strategická hra St január 06, 2010 8:52 pm | |
| no moze byt jeden z dovodov
- a hej moze byt pre viacerych hracov aj normalna hra, kde uz sme pri tom - nedame si nejaku taku? | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Strategická hra Št január 07, 2010 2:49 pm | |
| Nj, mozno sa niekto najde casom a bude si ju chciet zahrat, ale teraz ju mozme zatial uzatvorit. Co sa tyka tej normalnej hry, tak by to mohlo byt fajn, ale ako by to malo presne vypadat? | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Strategická hra So január 09, 2010 4:32 pm | |
| myslis s tymi viacerimi hracmi? | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Strategická hra So január 09, 2010 6:27 pm | |
| | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Strategická hra So január 09, 2010 9:48 pm | |
| no presne ide o to, ze v prihlaskach vytvorim prihlasku ( ako moderator hry ) urcim dej a postavy - potom ( podobne ako pri tvojej strategickej hre ked si kazdy vybera svoju diviziu ) si kazdy vyberie postavu ktoru chce ( v zasade plati kto pride prvy ten ma najlepsie ). Potom sa vytvori misia a bude sa odpisovat, tak aby sa vsetci vystriedali nez zase pojde prvy. Rozdiel medzi normalnou ( s jednym hracom ) je taky, ze tu sa moze odohravat dej aj na viacerych miestach ( podla poctu hracov ). | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Strategická hra Ne január 10, 2010 2:34 pm | |
| To je super napad a dufam, ze sa ti vydari. Ak by si potreboval pomoc tak povedz. Rad by som si taku hru zahral, kedy planujes ju urobit? Inak bojim sa, ze narazi na ten isty problem ako moja a to, ze sa prihlasia hraci a napr. 1 z 3 nebude hravat, a tak sa to cele pokazi... | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Strategická hra Ne január 10, 2010 8:04 pm | |
| no ak by bol zaujem tak by som ju vytvoril co najskor
a jedno je iste ja ani ty zaujem urcite nestratime, a mohli by sa najst este jeden alebo dvaja... | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Strategická hra Ne január 10, 2010 11:10 pm | |
| Tak dvoch urcite nenajdes. Staci pozriet na aktivnych clenov a ich zaujme na hre a tiez kolky sa zapojili do tejto diskusie... | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Strategická hra Št január 14, 2010 10:37 pm | |
| mno tiez pravda, takze to asi nechame zatial tak... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Strategická hra | |
| |
|
| |
| Strategická hra | |
|