| Herci | |
|
+4Norman03 Peter Hard Tomy Stalker 8 posters |
|
Kto je váš obľúbený herec/herečka? | Liam Neeson (Qui-Gon Jinn) | | 10% | [ 3 ] | Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi - Ep.I-III.) | | 23% | [ 7 ] | Natalie Portman (Amidala/Padmé) | | 13% | [ 4 ] | Ian McDiarmid (Senator Palpatine/The Emperor) | | 3% | [ 1 ] | Hugh Quarshie (Captain Panaka) | | 0% | [ 0 ] | Ray Park (Darth Maul) | | 0% | [ 0 ] | Samuel L. Jackson (Mace Windu) | | 13% | [ 4 ] | Hayden Christensen (Anakin Skywalker - Ep.II.-III.) | | 3% | [ 1 ] | Christopher Lee (Count Dooku/ Darth Tyranus) | | 3% | [ 1 ] | Temuera Morrison (Jango Fett/Commander Cody) | | 0% | [ 0 ] | Jimmy Smits (Senator Bail Organa) | | 0% | [ 0 ] | Ahmed Best (Jar Jar Binks) | | 0% | [ 0 ] | Matt Sloan (Plo Koon) | | 0% | [ 0 ] | Peter Mayhew (Chewbacca) | | 0% | [ 0 ] | Mark Hamill (Luke Skywalker) | | 13% | [ 4 ] | Harrison Ford (Han Solo) | | 17% | [ 5 ] | Carrie Fisher (Princess Leia Organa) | | 0% | [ 0 ] | Alec Guinness (Ben Obi-Wan Kenobi - Ep.IV.-VI.) | | 0% | [ 0 ] | David Prowse (Darth Vader) | | 0% | [ 0 ] | Billy Dee Williams (Lando Calrissian) | | 0% | [ 0 ] |
| Celkom hlasov : 30 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Stalker Council Member
Počet príspevkov : 264 Age : 54 Planeta pôvodu : Corellia Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda I Registration date : 10.03.2009
| Predmet: Herci Ut marec 23, 2010 1:15 am | |
| Herci dokážu zásadným spôsobom ovplyvniť naše sympatie či antipatie k filmovej postave. Preto pridávam anketu, kde môžete hlasovať za obľúbeného herca/herečku. Hlas môžete dať viacerým. Z množstva postáv som vybral 20, toľko možností dáva fórum. Ak by ste dali hlas inej osobe, napíšte komu a prečo. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Herci St marec 24, 2010 5:55 pm | |
| podla mna Harrison Ford, lebo je dost tazke hrat takeho cynickeho cloveka so zvlastnym zmyslom pre humor... na druhe miesto by som dal Ewana McGregora | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Herci St marec 24, 2010 8:20 pm | |
| Rozmyslal som velmi dlho komu dat hlas, ale rozhodol som sa pre Liama Neesona. Je to len moj nazor, ale podla mna sa svojej ulohy zhostil velmi dobre a bez neho ako Qui-Gona si pribeh epizody jeden ani neviem predstavit, podla mna skoda, ze zomrel hned v prvej epizode, jeho ucast v dalsich mohla byt zaujimava. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Herci St marec 24, 2010 8:36 pm | |
| ked sa povie Star Wars episode I, prve co sa mi vybavy je Qui | |
|
| |
Stalker Council Member
Počet príspevkov : 264 Age : 54 Planeta pôvodu : Corellia Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda I Registration date : 10.03.2009
| Predmet: Re: Herci Št marec 25, 2010 7:30 pm | |
| Dufam, ze sa zobrazuje kazdemu moznost viacnasobneho hlasovania. Moje preferencie su Natalie Portman, Ewan McGregor a Harrison Ford. | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Herci Št marec 25, 2010 7:47 pm | |
| Njn, myslel som, ze mozme hlasovat len za jedneho, ale nevadi, pretoze v podstate sa zhodneme na par tych istych hercoch. | |
|
| |
Stalker Council Member
| Predmet: Re: Herci Pi marec 26, 2010 12:29 am | |
| Moje preferencie vyjadruju dlhodobe sympatie. Hlasoval som za Harrisona Forda aj ked paradoxne je u mna zapisany viac ako Indiana Jones, Dr. Richard Kimble (The Fuggitive), alebo agent Jack Ryan (Vysoka hra patriotov, ...) nez ako paserak a sympaticky zloduch so zlatym srdcom Han Solo. Urcite za to moze aj fakt, ze SW su filmy starsieho data a ostatne filmy zozali uspech relativne nedavno. Posudte sami, New Hope 1977, Empire Strikes Back 1980, Return of the Jedi 1983 vs Dobyvatelia stratenej archy 1981, Indy a chram skazy 1984, Indy a posledna krizova vyprava 1989, Indy a chram krystalovej lebky 2008.
Natalie Portman je nielen velmi sympaticka ale v novej historii SW&CW patri medzi klucove postavy. Predtym som ju videl jedine vo filme Leon. Zaujimavy detail, Natalie predtym nez dostala ulohu v prvej epizode nevidela ani jeden diel povodnej trilogie...
Aj Ewan MCGregor bol pre mna pred uvedenim prvej epizody (1999) neznamym hercom. Ihned mi bol sympaticky vdaka skromnemu a sebaistemu vystupovaniu. Skutocny Majster Jedi! Az potom prisli filmy Moulin Rouge a Black Hawk Down (oba 2001).
Liam Neeson urcite tiez ma moje sympatie, ale jeho vykon vo filme Schindlerov zoznam myslim daleko predcil Ep. I. Nakoniec, za stvarnenie Oskara Schindlera dostal Oscara.
Ak by som mal zaradit na zoznam este niekoho, urcite by to bol maly Anakin - Jake Lloyd. Za ulohu dostal cenu Young artist award. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Herci So marec 27, 2010 10:12 pm | |
| Ak mozem doplnit, mne sa Ewan McGregor velmi pacil aj vo filme Ostrov. | |
|
| |
Norman03 Kancelár
Počet príspevkov : 525 Age : 29 Planeta pôvodu : Naboo Varovania : Stránka Sily : Svetla Epizóda : Epizóda VI Registration date : 26.01.2009
| Predmet: Re: Herci Ut marec 30, 2010 11:42 pm | |
| Dal som Ewana McGregora pretoze sa skvele vzil do ulohy Obi Wana, bez neho si SW neviem predstavit.....ale dal by som asi vsetkych hercov ktory hrali v SW ......ani jeden mi neprekazal... | |
|
| |
Baka Padawan
Počet príspevkov : 112 Age : 31 Planeta pôvodu : Naboo Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda V Registration date : 17.03.2010
| Predmet: Re: Herci Pi apríl 16, 2010 11:29 pm | |
| Tiez si myslim, ze vsetci herci boli dobri a je tazke vybrat toho najoblubenejsieho ale hlasovala som za Marka | |
|
| |
zupanic Adept
Počet príspevkov : 74 Age : 32 Planeta pôvodu : Alderaan Varovania : Stránka Sily : Svetla Epizóda : Epizóda V Registration date : 17.03.2010
| Predmet: Re: Herci Pi apríl 16, 2010 11:34 pm | |
| Ale Baka, toho si dala len preto, ze si na neho uchylna! Viem, ze najviac obdivujes Billy Deeho! ale inak..aj ja som dala Marka | |
|
| |
Baka Padawan
Počet príspevkov : 112 Age : 31 Planeta pôvodu : Naboo Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda V Registration date : 17.03.2010
| Predmet: Re: Herci Pi apríl 16, 2010 11:35 pm | |
| Ale ved uchylna som aj na Haydna a nedala som ho! | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Herci Pi apríl 23, 2010 8:37 pm | |
| Ale mohla si, dalo sa hlasovat aj za viacerych | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Herci Ne apríl 25, 2010 1:54 pm | |
| Najviac vtipne na tom je, ze temer vsetci si mysleli, ze sa moze hlasovat len za jedneho, teda vratane mna. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Herci Pi apríl 30, 2010 6:21 pm | |
| pravda, pravda... asi by bolo vhodne dopisat tam do zatvorky ze je mozne hlasovat aj za viacerych | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Herci Pi apríl 30, 2010 8:36 pm | |
| Tiez si myslim, to bude dobry napad, aby sa to uz nemylilo. | |
|
| |
Stalker Council Member
| Predmet: Re: Herci Pi apríl 30, 2010 10:50 pm | |
| - Stalker napísal:
- Herci dokážu zásadným spôsobom ovplyvniť naše sympatie či antipatie k filmovej postave. Preto pridávam anketu, kde môžete hlasovať za obľúbeného herca/herečku. Hlas môžete dať viacerým. Z množstva postáv som vybral 20, toľko možností dáva fórum. Ak by ste dali hlas inej osobe, napíšte komu a prečo.
Už to tam vidíte ??? Problém je v tom, že prvá je anketa a až potom nasleduje text. Vidím to tak, že väčšina hlasovala a čítal len málokto... | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Herci So máj 01, 2010 12:16 pm | |
| Hmm , tak toto mi nejako uslo. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Herci Ne máj 02, 2010 12:22 pm | |
| - Stalker napísal:
- Stalker napísal:
- Herci dokážu zásadným spôsobom ovplyvniť naše sympatie či antipatie k filmovej postave. Preto pridávam anketu, kde môžete hlasovať za obľúbeného herca/herečku. Hlas môžete dať viacerým. Z množstva postáv som vybral 20, toľko možností dáva fórum. Ak by ste dali hlas inej osobe, napíšte komu a prečo.
Už to tam vidíte ??? Problém je v tom, že prvá je anketa a až potom nasleduje text. Vidím to tak, že väčšina hlasovala a čítal len málokto... nemyslel som to takto, mal som namysli ze to napisat rovno do hlasovacej otazky do zatvorky - tak by to neuslo nikomu | |
|
| |
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Herci Ne máj 02, 2010 4:16 pm | |
| Keďže už tú toľkí vyjadrili svoj názor, pridám aj ja ten môj. Hlasoval som za Samuela L. Jacksona. Ano čítal som aj zadanie. Hlas som dal len jemu preto, lebo jeho postava (Mace Windu) sa mi vždy páčil najviac. Hlavne ten netradičný svetelný meč. | |
|
| |
Stalker Council Member
| Predmet: Re: Herci Ne máj 02, 2010 11:10 pm | |
| Neviem ci sa to na fore spomenulo, ale vraj ked bol Samuel Jackson osloveny s ponukou zahrat si v SW, tak suhlasil pod podmienkou, ze bude cimsi odlisny, tak prisiel k farbe svojho meca. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Herci Po máj 03, 2010 6:24 pm | |
| hej, uz to bolo spominane. Ale nevadi opakovanie je matka mudrosti | |
|
| |
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Herci Po máj 03, 2010 6:44 pm | |
| Musim ale priznat ze celkovo som poznal len mená hlavnejších postáv. Tie okrajové boli pre mňa akosi nepodstatné. Ale teraz musím uznať že tých okrajových bolo dosť. Keď som si najprv prečítal meno ani som netušil o akú vedľajšiu postavu sa jedná. | |
|
| |
Stalker Council Member
| Predmet: Re: Herci Po máj 03, 2010 9:31 pm | |
| Myslim, ze rovnako (alebo velmi podobne) sme na tom asi vsetci. Hlavna uloha je proste hlavna uloha, neda sa zverit komukolvek, najma nie v pripade, ked sa ocakava komercny uspech. Z povodnej trilogie bol pre mna znamy iba Harrison Ford. | |
|
| |
cubaka Adept
Počet príspevkov : 57 Age : 34 Planeta pôvodu : madarska republika Varovania : Stránka Sily : mam litka jak arny a kazdeho s nimi zlozim na zem Epizóda : Epizóda III Registration date : 01.06.2010
| Predmet: Re: Herci Ut jún 01, 2010 3:15 pm | |
| no pre mna jednoznacne harrison on je ma laska z dectvi, a púotom hayden a samozrejme peter mayhew bo to jeho zivotna rola:D | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Herci | |
| |
|
| |
| Herci | |
|