Viem že nie som admin, ani aplouder ani ziaden super-duper džedáj. Ale toto ma trápi určite aspoň tak, ako vás všetkých, tak by som to veľmi rád riešil. Toto fórum má 74 členov. Naraz som ich tu videl asi 4(max) a clenov ktory tu boli lognuty som videl asi 20. Ak by sa zvýšila produktivita fóra, zanikli by niektoré veci, ktoré sú nepríjemné. Napríklad OT. To je viac-menej najväčší problém ktorý prichádza od členov. Keby sa dala zvýšiť produktivita a návštevnosť fóra, kleslo by to (hovorím z vlastnej skúsenosti). Chcel by som vymyslieť nejaký spôsob, ako všetko rozprúdiť a dať do pohybu (samozrejme za vašej pomoci a nápadov). Spravil som reklamu na fejsbuku. Miestnosť, ktorá ma 30 členov za 1deň. Bohužial, nikto nemal rád SW natoľko, aby sa prihlásil aj sem a aspoň minimálne tu niečo fóroval. Tak by som bol veľmi veľmi veľmi veľmi rád, keby ste mi s tým nejako pomohly. Ja veľmi rád spravím všetko pre to, aby to tu fungovalo viac.
Nie že by to tu nebolo fajn. Nie že by ľudia tu nemali znalosti o fóre. Nie že by sa tu nedalo komunikovať. Ale bolo by fajn, keby to odpoveď trvala kratšie ako cesta z Belkadanu na Anoth bez použitia hyperdrajvu. Preto spravím všetko, čo bude v mojích džedájských silách, aby sa to zmenilo. Prosím prosím veľmi veľmi pekne, aby ste mi napísali nejaké nápady na zlapšenie produktivity fóra.
Ďakujem.
Kama ta kido. Waka nuto ashka.
Umo ji muna.
Ďuri