| "Vyvolený" Anakin Skywalker | |
|
+5DAVID lucius Hawk Obi-Wan Hard Tomy 9 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker Ne august 02, 2009 4:33 pm | |
| mier jednoducho nie je dobry pre ekonomiku a pretoze ak chce republika zarabat musi vyrabat a pre to potrebuje vojnu - tak to urobil aj Palpatine - ktory si ale potom ked uz bol Imperator neuvedomil, ze ked zjednoti celu galaxiu a bude jej vladnut tak cele imperium padne a skrachuje, ale to uz bol zaslepeny mocou | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker Ne august 02, 2009 4:53 pm | |
| A presne o tomto to je, vsade sa hovori, ze niekto chce vladnut neobmedzene galaxii, ale to vobec nie je dobre, pretoze je to akasi nuda ked vies, ze sa nikto ti nemoze postavit a preto trvalo Imperium tak kratko lebo ludi to jednoducho omrzelo. Pri republike mas stale nejake spory a vkuse sa nieco meni a tak je to prospesne pre kazdeho, ale zalezi hlavne od situacie v akej sa nachadza dotycna osoba. Ja by som nikdy nechcel byt len taky neobmedzeny vladca, pretoze by som nevedel co mam robit. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker Ne august 02, 2009 4:58 pm | |
| asi by si zosalel z moci - kazdeho to raz pochyti nikdy neni dobre mat neobmedzenu moc | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker Ne august 02, 2009 5:02 pm | |
| Presne, moj nazor. Ja by som chcel byt ked uz tak generalom alebo nizsim velitelom v obdobi clonovanych vojen, ale je to uz dost od temy. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker Ne august 02, 2009 5:07 pm | |
| ok tak sa vratme k Ankakinovi | |
|
| |
majster yoda Wanderer
Počet príspevkov : 5 Planeta pôvodu : Dagobah Varovania : Stránka Sily : Svetlá Registration date : 27.11.2013
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker St november 27, 2013 7:38 pm | |
| Anakin bol podľa mna "vyvolený" ... vlastne on vyhladil Sithov (viem že sa vždy nejaký nájde ale myslím v tú dobu ) zabil Dartha Sidiusa , a neskôr sám zomrel ...
inak neviem či ste to tu preberali nečítal som všetky stránky tejto témy ale niekde som čítal , že Anakina stvoril Darth Plageus z midichlorianov ... neviete náhodou či je to pravda ? | |
|
| |
Norman03 Kancelár
Počet príspevkov : 525 Age : 29 Planeta pôvodu : Naboo Varovania : Stránka Sily : Svetla Epizóda : Epizóda VI Registration date : 26.01.2009
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker St marec 26, 2014 2:50 am | |
| Niekde sme to tu preberali uz si nespominam kde ... | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker Št apríl 24, 2014 11:57 pm | |
| Hej preberalo sa to. Čo sa týka toho stvorenia z midichlorianov - nikde to nie je oficiálne uvádzané, ale keď Shmi počala z ničoho, neviem si predstaviť iné vysvetlenie ako to že ho Plagueis (uvádzaný ako veľmi mocný Sith čo dokáže ovládať život) dokázal vytvoriť. | |
|
| |
majster yoda Wanderer
Počet príspevkov : 5 Planeta pôvodu : Dagobah Varovania : Stránka Sily : Svetlá Registration date : 27.11.2013
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker Pi august 08, 2014 1:08 am | |
| tiež si to myslím ... ale je to veľmi zaujmavé ... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: "Vyvolený" Anakin Skywalker | |
| |
|
| |
| "Vyvolený" Anakin Skywalker | |
|