| Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké So september 13, 2008 8:43 pm | |
| Volám sa Ber´l Von Kun. A rád by som vedel ako sa vám páčia naše výrobky z Techikodky, viete čo tým myslím, naše holonety a datapady čo vyrábame. Rád by som vedel váš názor na ne. Povedal úctivo, no nudne. | |
|
| |
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké So september 13, 2008 9:12 pm | |
| Vaše výrobky sú veľmi kvalitné, odpovedal som mu s veľkým zaujatím , čakal na jeho ďaľšiu otázku. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké Ne september 14, 2008 2:52 pm | |
| To som rád, preto by som vám teraz navrhol nejaké produkty, nech sa páči jeden za 200 kreditov, to nemôžete odmietnuť! Povedal ti s radosťou a podával ti do ruky rôzne predmety. | |
|
| |
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké Ne september 14, 2008 3:29 pm | |
| Prepáčte ale nemám záujem nič kupovať od podomových predavačov. Povedal som s úsmevom, vyhodil som ho cez dvere a zabuchol za ním. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké Ne september 14, 2008 5:48 pm | |
| Ber´l sa na ulici otriasol a išiel k ďalšiemu domu. | |
|
| |
lucius Admin fóra
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké Ne september 14, 2008 6:22 pm | |
| Po precvičený mojich svalov a po dobrom zážitku som sa rozhodol isť si konečne ľahnúť. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké Po september 15, 2008 3:54 pm | |
| V posteli ťa čakal tvoj plameňomet ktorý si si tam počas upratovania nechal. | |
|
| |
lucius Admin fóra
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké St september 17, 2008 7:38 pm | |
| Plameňomet som si odložil na miesto a povedal si: Začiatky sú naozaj ťažké. Po týchto slovách som zavrel oči a zaspal. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké | |
| |
|
| |
| Vzorová misia - Misia pre luciusa, Začiatky sú ťažké | |
|