| Force Unleashed | |
|
+7Norman03 Peter Torrs DeJF DAVID lucius Hard Tomy 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Force Unleashed Po december 21, 2009 9:24 am | |
| Máš už aj všetky sily na maximum?? | |
|
| |
Norman03 Kancelár
Počet príspevkov : 525 Age : 29 Planeta pôvodu : Naboo Varovania : Stránka Sily : Svetla Epizóda : Epizóda VI Registration date : 26.01.2009
| Predmet: Re: Force Unleashed Po december 28, 2009 2:20 am | |
| | |
|
| |
ivcik19 Wanderer
Počet príspevkov : 8 Varovania : Registration date : 08.01.2010
| Predmet: Re: Force Unleashed So január 09, 2010 2:40 am | |
| presli ste aj tie bonusove misie ktore sa odohravaju po ukonceni hry DARK SIDE???.inak mohol by sem niekto dat par navodou na tie fajne COMBA co sa tam daju robyt diki | |
|
| |
lucius Admin fóra
Počet príspevkov : 1605 Age : 31 Planeta pôvodu : Tatooine Varovania : Stránka Sily : Temná Epizóda : Epizóda III Registration date : 22.08.2008
| Predmet: Re: Force Unleashed So január 09, 2010 2:19 pm | |
| Ktoré bonusové misie máš na mysli?? myslíš na PS2 alebo PSP?? | |
|
| |
ivcik19 Wanderer
Počet príspevkov : 8 Varovania : Registration date : 08.01.2010
| Predmet: Re: Force Unleashed So január 09, 2010 4:52 pm | |
| na PC "HOTH" "TATOOINE" a "JEDY TEMPLE"???? to su tiez dost zauimave misie | |
|
| |
lucius Admin fóra
| Predmet: Re: Force Unleashed So január 09, 2010 10:16 pm | |
| To by som to najprv na PC musel mať. Ja to ale mám len na PS2. Ale každopádne si myslím že je jedno na akej konzole sa to hrá. Skvelé je to tak či tak. | |
|
| |
Norman03 Kancelár
Počet príspevkov : 525 Age : 29 Planeta pôvodu : Naboo Varovania : Stránka Sily : Svetla Epizóda : Epizóda VI Registration date : 26.01.2009
| Predmet: Re: Force Unleashed Št január 14, 2010 1:41 am | |
| jj presiel som tie bonusove misie......tiez celkom dobree | |
|
| |
9luk9 Wanderer
Počet príspevkov : 12 Age : 29 Planeta pôvodu : Corelia Varovania : Stránka Sily : svetla Epizóda : Epizóda IV Registration date : 02.02.2010
| Predmet: Re: Force Unleashed Po august 16, 2010 12:57 am | |
| ja by som povedal ze ludia to racej hraju na pc,x-box,ps3 kvoli grafike ,ale ta u mna nehra velku rolu ked je hra dobra a ma dobry pribeh na grafike mi nezalezi(napr.super star wars na super nes) | |
|
| |
DeJF Adept
Počet príspevkov : 47 Varovania : Stránka Sily : Tá dobrá Epizóda : Epizóda I Registration date : 03.02.2009
| Predmet: Re: Force Unleashed Ne august 22, 2010 12:28 pm | |
| Ja to hram na Xboxe radšej kvoli Euphorii a Havoku,nie kvoli grafickemu enginu . Tie dva enginy dokažu vážne veci,euphoria realne spravanie sa postáv,havok zase realne spravanie prostredia,jak ničenie (bohužial nie všetkeho ,ale skla,železa (dvéry) ,dreva a podobne) . Hru som si vychutnal aj na psp,a tam je grafika hrozna oproti Xboxu . Mne fakt o grafiku nejde | |
|
| |
Stalker Council Member
Počet príspevkov : 264 Age : 54 Planeta pôvodu : Corellia Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda I Registration date : 10.03.2009
| Predmet: Re: Force Unleashed St december 15, 2010 11:25 am | |
| | |
|
| |
lucius Admin fóra
| Predmet: Re: Force Unleashed St január 05, 2011 7:55 pm | |
| To je, a ešte zaujímavejsie je to vzhladom na to že SW Force Unleashed I bola vcelku dobrá. Tak ale II som nehral (nemôžem posúdiť). Aj keď I dopadla celkovo lepšie. Ale II tuším kritizovali odzačiatku. Ale myslím si že pre sw fanúšika to stále môže byť dobrá hra. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Force Unleashed Št január 06, 2011 6:45 pm | |
| Star Wars je jednoducho Star Wars, pokiaľ nejde o ničenie dejovej línie alebo zosmiešňovanie tak je to podla mňa vždy pozitívne. A keď sme pri Force unleashed II, tak tú akurát sťahujem a dúfam, že mi na PC pôjde P.S. Kritizovať vie úplne každý a keď sa chce vždy sa nájde chyba kvôli ktorej sa dá zhodiť celá hra. Stavím sa, že tú recenziu určite nerobil SW fanúšik ale nejaký gambler, ktorý nemá čo hrať. | |
|
| |
Stalker Council Member
Počet príspevkov : 264 Age : 54 Planeta pôvodu : Corellia Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda I Registration date : 10.03.2009
| Predmet: Re: Force Unleashed Pi január 07, 2011 1:11 pm | |
| Recenzent nemusi byt fanusik, dokonca niekedy je lepsie ked je to iba skuseny gamer bez vyhraneneho vkusu. Skalny privrzenec SW totiz lahko moze zamerne prehliadat slabiny produktu iba preto, ze na svoju zalubu neda dopustit. Na druhej strane nezainteresovana osoba moze lahko podlahnut pokuseniu kritiku prehnat. Aj preto plati - zlata stredna cesta. Osobne mam tendenciu doverovat recenziam, obvykle su celkom trefne. V tomto pripade sa zda, ze sa tvorcovia snazia vytlct z fenomenu SW co sa da este kym to ide, serial CW im v tom urcite pomaha. Som zvedavy aka bude buducnost SW, fanusikov ma dost, dalsi pribudaju, stale sa objavuju nove knihy ktore rozsiruju dej o dalsie osoby a udalosti, ale jedneho dna, ktovie, mozno uz SW nebudu marketingovo tak zaujimave a ich prezitie ostane skor v rukach komunity. Ale to je pohlad daleko dopredu... | |
|
| |
lucius Admin fóra
| Predmet: Re: Force Unleashed Št január 13, 2011 9:49 pm | |
| Osobne som toho názoru, že pokiaľ je veľká komunita tak Star Wars budú ešte dlho marketingovo zaujímavé, lebo sa stále dá na tom dobre zarobiť. | |
|
| |
Stalker Council Member
| Predmet: Re: Force Unleashed Pi január 14, 2011 12:47 pm | |
| Ved o to ide, pokial. Nic nepretrva vecne, az buducnost ukaze nakolko su SW nadcasove. Nasliapnute nemaju zle. | |
|
| |
jar-jar17 Wanderer
Počet príspevkov : 15 Planeta pôvodu : Tatooin Varovania : Stránka Sily : Bounty Hunter Epizóda : Epizóda IV Registration date : 29.05.2011
| Predmet: Re: Force Unleashed Ne máj 29, 2011 9:44 pm | |
| je to celkom dobra hra trosku lepsie by som tam poriesil multyplayer ale oproti dvojke je to pecka lebo dvojku tak pokazili (co sa tyka hratelnosti na pribeh je to samezrejme pecka) | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Force Unleashed Po jún 06, 2011 10:35 pm | |
| Súhlasím, dvojku som zatiaľ síce nehral, ale jednotka ma určite oslovila čo sa týka hratelnosti aj deja. | |
|
| |
lucius Admin fóra
| Predmet: Re: Force Unleashed Št jún 16, 2011 6:16 pm | |
| Ja som dvojku hral (nintedo DS), kvoli deju a musim povedat ze v jednotke bol lepsi. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Force Unleashed | |
| |
|
| |
| Force Unleashed | |
|