| Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) | |
|
+6Stalker adin_ko5 lucius Hard Tomy Norman03 DAVID 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
JoeMandel Adept
Počet príspevkov : 72 Varovania : Registration date : 22.12.2009
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) Št december 31, 2009 1:51 pm | |
| ved hej ale nanestasie mam brata a ten taha ine veci a vzhladom na to, ze to nemozem tahat cely den | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) Št december 31, 2009 3:20 pm | |
| Tak to mas potom naozaj blbe. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) Pi marec 12, 2010 6:34 pm | |
| Nedavno som tuto epizodu zase pozeral, ale asi najviac ma ohromila bitka v Arene na Geonosis - aka hrstka Jediov sa vedela postavit takej obrovskej horde droidov CIS. | |
|
| |
JoeMandel Adept
Počet príspevkov : 72 Varovania : Registration date : 22.12.2009
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) So marec 13, 2010 1:00 pm | |
| to bola asi najlepšia scéna z filmu | |
|
| |
Torrs Padawan
Počet príspevkov : 79 Age : 30 Varovania : Stránka Sily : Svetlá Epizóda : Epizóda I Registration date : 21.08.2009
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) So marec 13, 2010 3:33 pm | |
| presne to bolo najlepsie tu scenu mam aj v mp4 | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) So marec 13, 2010 11:24 pm | |
| Hej, velmi dobra scena a hlavne vtedy ked prichadzaju kloni, ale mne sa tiez velmi paci scena ako Obi Wan prichadza na Kamino a objavuje tu armadu a pritom ta skvela doprevadzajuca hudba. Podla mna je 2 epizoda jedna z najzaujimavejsich, hlavne co sa tyka tajnych miest a jednoducho cele je to az do poslednej chvilky (bitka o Geonosis) zahalene ruskom tajna a to sa mi paci. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) Ne marec 14, 2010 4:29 pm | |
| hej ep. II vela veci odhalila o historii SW | |
|
| |
Stalker Council Member
Počet príspevkov : 264 Age : 54 Planeta pôvodu : Corellia Varovania : Stránka Sily : svetlá Epizóda : Epizóda I Registration date : 10.03.2009
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) Ne marec 14, 2010 11:42 pm | |
| Zaujimave je, ze zabery z bitky na Geonosis su relativne kratke, obsahujuce iba niekolko detailov a len naznacuju rozsah vojny, no patria asi k najcastejsie zobrazovanym ked sa robia SW dioramy z Lega... | |
|
| |
Obi - Wan Kenobi Adept
Počet príspevkov : 30 Planeta pôvodu : Kashyk Varovania : Stránka Sily : Light side of the Force Epizóda : Epizóda III Registration date : 10.02.2010
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) Ut marec 16, 2010 5:10 pm | |
| No tak dvojka nie je zla..ale je tu par veci co mi na nej vadia a to hlavne suboj na konci. Dooku tam trochu sekne mecom po Kenobim a ten sa potom skoro pol hodinu vala po zemi a Anakinovi ked usekne ruku tak ten hned vstane.. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) Ut marec 16, 2010 10:04 pm | |
| Anakin bol v tomto dost silny..
ale ako myslis hned vstane? | |
|
| |
Obi - Wan Kenobi Adept
Počet príspevkov : 30 Planeta pôvodu : Kashyk Varovania : Stránka Sily : Light side of the Force Epizóda : Epizóda III Registration date : 10.02.2010
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) Ut marec 16, 2010 10:19 pm | |
| Asi som to trochu prehnal..ale myslel som to tak ze ked Dooku zrani Kenobiho tak ten sa tam pomaly celu vecnost na zemi zvija ale ked usekne ruku Anakinovi tak ten za chvilu vstane..po velmi kratkom suboji Yoda s Dookom.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) | |
| |
|
| |
| Episode II: Attack of the Clones (Klonovaní útočia) | |
|