| Krabi droid | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Krabi droid So august 08, 2009 1:08 pm | |
| Tento vojnovy stroj, ktoreho klonovany vojaci prezyvaju "luskacik", sa nasadzuje v bazinatych oblastiach, ake sa vyskytuju trebars na Utapau. Ma silny pancier a vyraba sa v niekolkych verziach, od meter vysokej sondy az po 6 metrovych terennych prieskumnikov, ktory sa mozu brodit bahnom a pripravit priechod pre pechotu. Predne klepeta mozu nasavat a odstranovat blatove dna jazierok. Pod fotoreceptormi sa nachadza dvojica blasterov. Po skonceni klonovanych vojen boli krabi droidi pouzivani Imperiom na spionaze a sabotaze. Fotky krabieho droida. - Spoiler:
- Spoiler:
| |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Krabi droid So august 08, 2009 5:03 pm | |
| pripomina mi skor pavuka ako kraba | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Krabi droid So august 08, 2009 8:04 pm | |
| Aj mne pripomina skor pavuka, neviem preco mu dali meno krabi droid. Inak tusim, ze su aj pavuci droidi, ale neviem ci to vlastne nie su len zamenene mena. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Krabi droid So august 08, 2009 8:54 pm | |
| pavuci droid sa hovori Dwarf spider droidom a Homing Spider droidom | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Krabi droid So august 08, 2009 8:58 pm | |
| Ano, tak odtial som to pocul, ale nevedel som si spomenut, vzdy som si zamienol pavucich droidov za krabich. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Krabi droid Ne august 09, 2009 12:24 pm | |
| no ja som ani nevedel ze tento sa vola krabi | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Krabi droid Ne august 09, 2009 12:47 pm | |
| Kto sa v tom ma vyznat? Pavuci droidi, krabi droidi, transformer droidi, tankovy droidi... | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Krabi droid Ne august 09, 2009 3:44 pm | |
| nechajme tie nazvy tak a vratme sa k teme | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Krabi droid | |
| |
|
| |
| Krabi droid | |
|