| Bojovy droid | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Bojovy droid St august 12, 2009 1:27 pm | |
| B1 bojovy droidi boli vyrabani Obchodnou Federaciou pre svoju armadu a neskor i pre armadu separatistov. Z najvacsou pravdepodobnostou bol najpocetnejsi typ vojenskeho droida v galaktickej historii. Nemal vlastnu riadiacu jednotku a tak boli riadeni z materskych lodi na orbite. Ked bola lod znicena, droidi pod jej velenim sa deaktivovali. Avsak po bitke o Naboo, kde bola Anakinom vyradena materska lod a tim padom prehrana aj pozemna bitka, sa zacalo pracovat na nezavislych droidoch. Behom klonovanych vojen bol dokonceny a poprvykrat nasadeny v bitke o Cartao. Bol konstruovany pre lacnu masovu produkciu. Vo vysledku vsak bol lahko znicitelny droid, ktory musel v bitke spoliehat na obrovsku presilu nad nepriatelom. I tak bolo potreba v prvom roku vojny na zabitie 1 klona 20 droidov a k jej koncu uz dokonca 50. V boji B1 pouzival slabe blasterove pusky E-5, takisto ako samotny droid lacne a neucinne, ale vhodne pre masovu vyrobu. Od zaciatku klonovanych vojen sa ucastnili kazdej separatistickej bitky ako hlavna utocna sila. Od bitky o Geonosis, cez Munnilinst, Coruscant az po jednu z poslednych bitiek Kashyyyk. Po vyvrazdeni separatistickeho vedenia, Darth Vader deaktivoval vsetky separatisticke droidy vratane B1. Bola taktiez seriovo vyrabana hracka B1 pre deti, s niekolkymi sa hral aj maly Boba Fett. Fotografie tohoto velmi znameho droida. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 3:35 pm | |
| aka velka bola ta hracka? | |
|
| |
Peter Moderátor hry
Počet príspevkov : 1088 Age : 30 Planeta pôvodu : Kamino Varovania : Stránka Sily : svetla aj temna Epizóda : Epizóda III Registration date : 16.06.2009
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 4:04 pm | |
| Neviem ja som sa s nou nehral. Asi tak ako obycajne hracky, ktore sa predavaju v obchodoch. Predpokladam, ze nieco tak velke ako figurka klonovaneho komandera. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
Počet príspevkov : 3262 Age : 31 Planeta pôvodu : Haruun Kal Varovania : Stránka Sily : Republikán Epizóda : Epizóda III Registration date : 25.08.2008
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 4:09 pm | |
| aha ja som myslel ze asi tak pol metra az meter | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 4:12 pm | |
| No aj ja som si myslel zozaciatku toto, ale zeby sa hral so skutocnym funkcnym droidom droidom? | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 4:15 pm | |
| heh to by bolo zabavne mat doma droida | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 4:18 pm | |
| Nahodou ja by som takeho chcel, to by bola aka sranda z bojovym droidom, ktovie co vsetko mohol robit, na co byt naprogramovany. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 4:22 pm | |
| hej naprogramoval by som si ho ako chcem | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 4:31 pm | |
| Mne sa najviac pacilo akym tonom hovoril tento droid. Napr. zabavna scenka bola na Neviditelnej ruke, kde ked tento droid bral svetelne mece Jediom, tak im povedal prepacte a ked isiel ku Grievousovi odovzdat ich, Grievous mu ich vytrhol a droid mu povedal vitajte. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| |
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 6:46 pm | |
| Alebo dobra scena bola tiez na Neviditelnej ruke ako isli vo vytahu a Anakin isiel hore a vytah mu utiekol aj s Obi Wanom dole. Potom ako sa tam ledva drzal, tak sa otvorili dvere a v nich ti droidi Anakinovia hovoria: Ruky hore Jedi!. Tu je vidiet ta dementna AI. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 9:15 pm | |
| tak ale stacila im do boja, ale v I. ep ked pri siel Qui gon do hangaru a povedal: beriem tychto pilotov na Coruscant. a droid odpovedal´: Coruscant to nemam v pamati, naopak ste zatknuti! | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 9:18 pm | |
| Tak ano, ked si pomyslis kolko informacii museli mat pri sebe tak je to docela dost, ale zaujimalo by ma ci by sa s nim dalo rozpravat ako s clovekom, napr. kedy si sem prisiel atd. Bol by som zvedavi ci ma az taku pamat. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 9:19 pm | |
| no pamat si vzdy mozes doplnit - funguje to vlastne ako pocitac a Hard Disk | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid St august 12, 2009 9:23 pm | |
| Ano, ale ja som myslel, ci by mi odpovedal aj na vseobecne otazky, nie len bojove. Napr. by som sa ho spytal ci videl niekedy Jediho a ci vie co je zac. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid So august 15, 2009 4:39 pm | |
| no ked mu to das do pamate a bude vediet co je to Jedi tak bude vediet | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid So august 15, 2009 7:09 pm | |
| Zaujimalo ma co vsetko mali teda v pamati, ci len bojove veci alebo aj civilne, ci sa s nim da rozpravat ako s clovekom. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid Ne august 16, 2009 8:59 pm | |
| podla toho aky droid ak cisto bojovy tak mal naprrogramovane rozkazy a bojove taktiky | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid Ne august 16, 2009 10:28 pm | |
| Takze keby som sa ho spytal na nieco bezne, tak mi neodpovie, ale co potom povie: Nemam to v pamati? | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid Po august 17, 2009 10:27 am | |
| no mozno aj to alebo neodpovie nic | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid Po august 17, 2009 12:52 pm | |
| Tebe neodpovie nic a velitelovi: nemam to v pamati. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid Po august 17, 2009 2:20 pm | |
| asi tak - myslim ze sem na to dosli | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid Po august 17, 2009 3:39 pm | |
| Bol to docela zdarili projekt, preco ho potom neosadili silnejsim pancierom, lepsou zbranou a AI. Ved keby urobili tieto zmeny, tak sa im sice znizi vyroba, ale rapidne sa zvysi bojova uspesnost. | |
|
| |
Hard Tomy Webmaster
| Predmet: Re: Bojovy droid Ut august 18, 2009 7:50 pm | |
| na to v bojoch nikdy neni cas - ked je nieco zabehnute tak ej zabehnute | |
|
| |
Peter Moderátor hry
| Predmet: Re: Bojovy droid Ut august 18, 2009 8:47 pm | |
| Ale to nie je vecou boja, ale strategie, urcite mohli tohto droida omnoha viac vylepsit, vsak tiez mali vedecke kapacity, predstav si, ze by Nemci kvoli vojne nezlepsovali svoju techniku a zostali by napr len pri Panzer 4A. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Bojovy droid | |
| |
|
| |
| Bojovy droid | |
|